Alianta strategica dintre Canon USA Inc si Technicolor


Una dintre cele mai mari stiri de la NAB 2011 este anuntul celor de la Technicolor , cum ca au creat un nou profil "CineStyle" pentru camerele DSLR Canon.

Noul profil CineStyle de la Technicolor va fi prezentat saptamana viitoare la spectacolul NAB din Las Vegas. nu exista nici o informatie despre metoda de livrare a noului profil CineStyle la camerele foto existente , cu toate acestea este logic sa se astepte o actualizare firmware curand (speram ,saptamana viitoare).

Canon are cu siguranta si alte anunturi importante , planificate pentru NAB iar sansele sunt ca acest nou profil CineStyle va merge mana-in-mana cu orice altceva Canon are sub maneca saptamana viitoare.

Technicolor \ Canon anunt de presa.

       Paris, Franta si Hollywood, California - 05 aprilie 2011 - Technicolor a anuntat astazi ca a format o alianta strategica cu , Canon USA , Inc sa impulsioneze stiinta-color de la Technicolor in dezvoltarea de o suita de instrumente creative pentru cineasti pentru a facilita o mai mare uzabilitate si integrare a camerelor Canon EOS DSLR in productia de film si televiziune.

www.euronext.com

Comments

Popular posts from this blog

Gasirea unei imagini furate

Adobe a anuntat noul upgrade Creative suite 5.5